Vi söker erfaren företagssäljare till Skövde

Skövde 2017-06-15

Dina Försäkringar Skaraborg-Nerike är ett av 12 lokala, fristående försäkringsbolag
från Piteå i norr till Lund i söder. Med gemensamt varumärke och samverkan kring bland annat produkt- och kompetensutveckling, IT och olika spetskompetenser äger vi det stora bolagets styrka samtidigt som vi finns nära våra kunder. Våra korta beslutsvägar och lokala förankring ligger till grund för vår framgång. Dina Försäkringar utsågs till Årets skadeförsäkringsbolag 2016.Vi söker erfaren företagssäljare till Skövde
Känner du som vi, att det är stimulerande att arbeta i en organisation med mycket nybyggaranda trots en lång historik i branschen? Känns det lockande att jobba i en organisation med korta beslutsvägar och högt i tak där du får chans att vara med och påverka?
Vi söker dig med erfarenhet från liknande roll med inriktning på små och medelstora företag. Du ska ha dokumenterad utbildning och praktisk erfarenhet inom företagsförsäkring. Ditt arbetsområde innefattar Skaraborg, vilket innebär resor i tjänsten.

Att vara försäkringssäljare hos oss innebär att du alltid arbetar med kunden i centrum och hitta rätt försäkringslösning i varje enskilt fall. Du har god förmåga att vinna kundernas förtroende och tack vare det skapa långsiktiga kundrelationer.

Du kommer att arbeta med att boka dina besök, analysera risk och utforma lösningar och offerter. Du träffar kunden ute i sin verksamhet eller på vårt kontor.

Vi värdesätter din sociala kompetens, likväl som att du har en hög servicekänsla. Det är ett självständigt arbete, vilket ställer krav på att du har ett eget driv. Parallellt vill vi att du även är en lagspelare och vill vara del i det totala teamet som en god medarbetare. Du har god förmåga att kunna prioritera samt vara flexibel i ditt arbete. Vi förutsätter att du är bra på att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Låter det här intressant? Har Du kanske fler frågor kring tjänsten? Då är du välkommen att ringa till Agnetha Paulsson, rekryteringskonsult på Personalpoolen Mellansverige AB. Du når Agnetha på tel 070- 917 80 80.
Vi vill ha ditt personliga brev och CV snarast, dock senast 15 juni 2017.

Ansöker gör du via: www.personalpoolen.se/lediga-jobb