Utvecklare till EG Utility i Örebro

Utvecklare till EG Utility i Örebro

Örebro 2018-03-14

EG Utility i Örebro är idag en del av det respekterade danska företaget EG A/S. EG Utility har levererat IT-lösningar till engergisektorn sedan 1979 och har ca 160 medarbetare i Danmark, Sverige, Norge och Indien.
EG A/S är ett av de största IT-Tjänsteföretagen i Skandinavien. Vi levererar branschanpassade IT-lösningar till gagn för våra kunder. EG A/S har funnits sedan 1977 och är idag ett skandinaviskt företag med över 1 450 medarbetare. Med omkring 25 kontor i Skandinavien kombinerar vi lokal närvaro med en global kunskapsbas.

Vi växer och söker fler utvecklare till vår verksamhet i Örebro.
Utvecklare
Tjänsten
Du kommer att bli en del av vårt utvecklingsteam, och framför allt arbeta med våra egenutvecklade system för energibranschen.
Moderna system är avgörande för våra kunders förmåga att möta förändringarna effektivt och kreativt, och kunna hänga med på en konkurrensutsatt marknad. På EG har vi höga ambitioner för framtiden och är ledande i branschen. Vi gör stora investeringar för att utveckla och leverera de modernaste systemen baserade på den senaste tekniken. Vill du arbeta med några av de mest erfarna utvecklarna och kunniga kollegorna i branschen så har vi en plats för dig.
Egenskaper och erfarenhet
Du som söker har förmodligen en vana från att utveckla och arbeta med komplexa system. Du är utbildad systemvetare eller har förvärvat liknande kompetens genom yrkesutövning.
För att du skall trivas och lyckas som utvecklare hos EG Utility bör du

 • Ha erfarenhet av Microsoft Team foundation
 • Ha goda kunskaper i .Net och C#
 • Ha vana att arbeta mot SQL databaser
 • Gilla att arbeta tillsammans i team
 • Ha erfarenhet av agila metoder
 • Självständig driva och lösa arbetsuppgifterna
 • Kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska

Har du erfarenhet att jobba i Visual Basic så är det också meriterande.

Vad du kan förvänta dig av EG

 • En inspirerande miljö med den nordiska kulturen som bas för EG Utilitys tillväxt.
 • Ett team med en stor erfarenhet från energiområdet och kollegor som är angelägna om att utveckla affären till nya dimensioner.
 • Nära samarbete med Microsoft för att möta nya trender och möjligheter på energimarknaden framöver.
 • Ett utvecklade klimat i både utvecklingsverktyg och kollegor – en väg för att bli en framtida expert i bransch och utvecklingsmiljö.

Under 2018 kommer vi att flytta vårt Örebrokontor till centralare delar i Örebro.

Placering: Örebro

Rekrytering sker i samarbete med Personalpoolen Mellansverige AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Agnetha Paulsson, rekryteringskonsult på telefon 019-12 60 74.
Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb . Sista ansökningsdag 14:e mars 2018.
Urval kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.