Utvecklare - informationssystem till ScandFibre Logistics AB

Utvecklare – informationssystem till ScandFibre Logistics AB

Örebro 2018-09-30

ScandFibre Logistics AB är Sveriges största logistikföretag för järnvägstransporter åt skogsindustrin. Vi ingår i BillerudKorsnäs-koncernen och ansvarar årligen för ca 2 miljoner ton pappersprodukter som transporteras med järnväg från Sverige till Europa.

För att öka effektiviteten i systemet erbjuds även transporter av returgods från stora delar av Europa. Företaget har ca 25 anställda och en omsättning på ca 900 Mkr.

Huvudkontoret är strategiskt placerat, centralt i Sverige i Örebro.

Läs mer på www.scandfibre.se

BillerudKorsnäs helägda dotterbolag ScandFibre söker nya kollegor.
Vi går mot en spännande ny tid, där vi nu förstärker organisationen med ett antal nya tjänster.

Utvecklare informationssystem – lättlärd, driven, kommunikativ

Vi vill utöka vårt team som jobbar med logistik- och IT-utveckling och söker dig som liksom vi, är en teamspelare. Vi letar efter en person som gärna delar med sig av sina erfarenheter till övriga kollegor i gruppen och till övriga på kontoret.

Du ska ha goda kunskaper inom utveckling av informationssystem. Dessutom ser vi gärna att du har en generellt bred IT-kunskap med dig, då vi jobbar med SQL, PHP, Java-script och HTML likväl som MS Office-paketet. Vi kommer att lära dig vår verksamhet och du kommer att få växa i din roll.

Rollen är en central roll i vår organisation, vilket kommer att innebära att du har många kontaktytor internt i organisationen likväl som nära kontakt med våra kunder och leverantörer. Du kommer även att åka till våra kunder och diskutera olika utvecklingsönskemål (t ex systemintegration) som de kan ställa till oss. Eftersom vi är en relativt tight organisation krävs flexibilitet i alla våra roller.

Du kommer att arbeta med utveckling av våra system, vår app samt en viss förvaltning av befintliga system. Som person är du lättlärd, driven, kommunikativ och pedagogisk – du kan förklara svåra saker på ett enkelt sätt.

Vi förutsätter även att du är intresserad av att lära dig vår verksamhet på ett engagerat sätt och att du har en god analytisk förmåga. Du får gärna vara nyfiken, kravställande och lite ifrågasättande när du känner att det finns bättre lösningar än dem vi har i nuläget.

Du bör känna dig bekväm med svenska och engelska i skriven form likväl som i tal. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

B-körkort är även det ett krav.

Urval kan komma att ske löpande under ansökningsperioden

 
Låter det här intressant? Har du kanske frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019/12 60 49. Vi vill ha ditt personliga brev och din CV senast den 30/9 2018. Ansöker gör du via vår hemsida: www.personalpoolen.se/lediga-jobb