TAM – Drifttekniker med kundansvar (MSSQL)

TAM – Drifttekniker med kundansvar (MSSQL)

Örebro 2018-02-25

DGC söker ny medarbetare till vårt kundteam inom affärsområdet IT-drift med placeringsort Örebro.

Vi söker dig!

Som har en utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.
Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

Tjänsten

DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser, telefonisystem och IT-drift. Som TAM arbetar du nära våra kunder och säkerställer att vår leverans uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är en sammansvetsad grupp med hög kompetens.
Du kommer ha en tät dialog med de kunder du ansvarar för. I återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du är operativ samt bygger upp och förvaltar kundernas miljöer även strategiskt genom att föreslå uppgraderingar och förändringar i kundernas miljöer vilka du sedan ansvarar för och driver vidare i projektform. Du ansvarar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer.

Din kompetens

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

 • MSSQL
 • PowerShell
 • Windows Server
 • IIS
 • AD och GPO

Har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

 • Office 365 och Azure
 • Exchange
 • RDS och/eller Citrix
 • Nätverk/Brandväggar
 • Linux
 • ITIL, övervakning, backup, etc.

För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 3 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder.

Sökord för tjänsten

It-tekniker, Drifttekniker, Datatekniker, IT-jobb, Systemspecialist, TAM, IT-drift.

Om DGC

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar. Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg.

DGC som arbetsplats

Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så din ansökan med ett personligt brev och CV vill vi ha snarast. Ansöker gör du via vår hemsida www.personalpoolen.se/lediga-jobb .  Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.