Supporttekniker till Sigma IT Consulting

Supporttekniker till Sigma IT Consulting

Örebro 2018-10-29

Nu söker vi konsulter till uppdrag som supporttekniker till Sigma IT Consulting.

Sigma IT Consulting är en del av Sigma-koncernen och består av 900 specialister inom strategi, teknik samt kommunikation, finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige med huvudkontoret i Göteborg.

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. På Sigma finns stora utvecklingsmöjligheter.

Vi tror att du är en hungrig IT-tekniker med ett brinnande intresse för bl a nätverk och en stor vilja att utvecklas inom IT-drift. Uppdraget innebära bl a att via telefon snabbt och professionellt avhjälpa kundernas problem med IT relaterade frågor. Att vägleda och serva kunden på bästa sätt inom teknisk support. Tycker du om att ha en arbetsvardag som erbjuder dig att djupdyka inom teknik samtidigt som du får möjlighet att delta i projekt och kundmöten så är detta jobbet för dig.

Du har arbetat med IT tidigare och har en teknisk grund att stå på. Din inställning och vilja är avgörande och kan ge dig goda möjligheter till utveckling.
Som person är du serviceminded och har ett stort teknikintresse. Du tycker om att jobba självständigt och du kan kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  

Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 29 oktober 2018 på  www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ladda upp din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!