Servicekoordinator sökes till Linde Material Handling

Servicekoordinator sökes till Linde Material Handling

Örebro 2018-04-20

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Huvudkontoret för Sverige ligger i Örebro. Man har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.

Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor.

Servicekoordinator

Nu söker Personalpoolen för Linde Material Handlings räkning en servicekoordinator som ska förstärka avdelningen för servicemarknad. Uppdraget sträcker sig i första hand fram till årsskiftet.

Som servicekoordinator arbetar du med att stödja både centrala och regionala funktioner och arbetsuppgifter inom servicemarknad med tonvikt på avtal samt rapportering.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår att ta fram serviceavtal, justera prisavtal. Vara servicechef och serviceledare behjälplig med diverse servicerelaterade frågor. Stötta regionala serviceadministratörer i det operativa arbetet.

Uppdraget är heltid med placeringsort i Örebro.

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren administratör med stort kundfokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och kan på ett prestigelöst sätt hjälpa dina kollegor när det behövs. Som person är du noggrann och driven med en stark vilja att gå i mål med det du tar dig an på ett ansvarsfullt och strukturerat sätt. Du bör ha erfarenhet av större affärssystem och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav samt goda kunskaper i Excel och Word.

Ansökan
Tjänsten är till att börja med en bemanning via Personalpoolen. För mer information är du välkommen att kontakta Lotta Dyrén på telefon 019-12 22 88, lotta.dyren@personalpoolen.se.

Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är den 20 april 2018. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!