Säljare - industridivisionen till Hörmann Svenska AB i Örebro

Säljare – industridivisionen till Hörmann Svenska AB i Örebro

Örebro 2018-05-20

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största leverantör och tillverkare av portar, portmotorer och dörrar. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer av portlösningar till konsument och industri. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav. Vi har ca 120 anställda inom våra 3 affärsområden: Konsument, Industri och Montage & Service.

Hörmann Svenska AB omsätter ca 270 MSEK per år.

Läs mer om oss på www.hoermann.se

”Vårt kundlöfte är Kvalitet utan kompromisser.”

Hörmann Svenska AB söker säljare till Industridivisionen – Örebro

Vi söker nu Dig, en säljare till vår industridivision. Vi arbetar idag med sk takskjutportar, snabbrullportar, rullportar, lastteknik mm. Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör inom produktområdet och vi fortsätter att växa.

Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare en driven och självgående säljare som ska bearbeta marknaden med utgångspunkt Örebro, där med en radie på ca 10 mil.

All vår försäljning inom Industridivisionen sker direkt mot slutkund som exempelvis byggentreprenörer, industrikunder, fastighetsägare m.fl.
Ditt arbete innebär även att etablera nya kundrelationer samt upprätthålla långsiktiga relationer med våra befintliga kunder.

Din huvudsakliga uppgift är att aktivt bearbeta och sälja samtliga Hörmann´s produkter inom industrisegmentet. Jobbet innebär naturligtvis tight samarbete tillsammans med våra andra säljare på regionen.

Vi förutsätter att Du har godkänt B-körkort och god datorvana. Vi ger dig en gedigen introduktion och utbildning gällande vårt sortiment innan du börjar besöka kunderna.

Vi söker Dig, en ansvarsfull och driven säljare som förstår värdet av hög närvaro ute på fältet. Du ska ha en flexibel och serviceinriktad inställning mot våra kunder, det är de som faktiskt avgör om vi lyckas eller inte. Det är viktigt att du trivs i det personliga mötet och att du är lyhörd för våra kunders önskemål.  

För att förstå vad arbetet kräver, tror vi att Du som söker har dokumenterad, god säljerfarenhet sedan tidigare. Vi värdesätter också egenskaper som stark vilja och stort engagemang och driv.

Låter det här intressant?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 070-618 06 75. Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 20/5 2018.

Hörmann Svenska AB tillämpar 6 månaders provanställning, tjänsten är heltid och tillsvidare. Ansöker gör du via: www.personalpoolen.se/lediga-jobb