Säljare - gods från Europa till Sverige på ScandFibre Logistics AB

Säljare – gods från Europa till Sverige på ScandFibre Logistics AB

Örebro 2018-08-08

ScandFibre Logistics AB är Sveriges största logistikföretag för järnvägstransporter åt skogsindustrin. Vi ingår i BillerudKorsnäs-koncernen och ansvarar årligen för ca 2 miljoner ton pappersprodukter som transporteras med järnväg från Sverige till Europa. För att öka effektiviteten i systemet erbjuds även transporter av returgods från stora delar av Europa.

Företaget har ca 25 anställda och en omsättning på ca 900 Mkr. Huvudkontoret är strategiskt placerat, centralt i Sverige i Örebro.

Läs mer på www.scandfibre.se

BillerudKorsnäs helägda dotterbolag ScandFibre söker nya kollegor.
Vi går mot en spännande ny tid, där vi nu förstärker organisationen med ett antal nya tjänster.


Säljare – gods från Europa till Sverige

  • med intresse för att optimera transporter på järnväg

Vi söker dig som liksom vi, är en teamspelare, en person som gärna delar med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor i gruppen och till övriga på kontoret

Du bör ha ett stort intresse för att finna de bästa och mest effektiva logistiklösningarna för våra kunder, tillika ofta speditörer.
Vi ser det som att vi hjälper kunderna att analysera och presentera den bästa lösningen för dem både värdemässigt och hållbarhetsmässigt.

I rollen krävs att du är affärsmannamässig och professionell i all kontakt med dem du samarbetar med kring transporter från Europa och ”hem” till Sverige.

Vi tänker långsiktigt gällande de lösningar vi tar fram för våra kunder och du bör vara en person som har lätt att förstå sammanhang, ha det bästa för ögonen gällande varje unikt kunduppdrag.

Med hållbarhetstänk och miljötänk kommer vi fortsatt att lyckas mycket bra med vår transportverksamhet på järnväg.

I rollen som säljare hos oss på ScandFibre ingår det resor, både inom Sverige likväl som utomlands.
Du är van att ta fram presentationsmaterial, är duktig på att dokumentera efter diskussioner med kunder, kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska, och engelska. Det är klart meriterande om du även pratar exempelvis tyska, spanska eller franska.

Vi söker en driven och förtroendeingivande person, som förstår vad hög närvaro gällande regelbundna möten bidrar till hos våra kunder. Du bör vara uthållig, vi skapar affärer genom relativt långa säljcykler.

Du kommer även att ha många interna kontakter inom organisationen, där du som person behöver motivera, driva saker framåt samt ha förmågan att argumentera för dina tankar och idéer.

ScandFibre är ett relativt litet företag, med snabba beslutsvägar, där du har stora möjligheter till eget utrymme och utveckling. Flexibilitet är ett av våra ledord, där vi alltid ställer upp för varandra för att helheten ska bli så bra som möjligt för våra olika kunduppdrag.

Låter det här intressant?
Har du kanske frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019/12 60 49. Vi vill ha ditt personliga brev och din CV snarast, dock senast den 8/8 2018.

Ansöker gör du via vår hemsida: www.personalpoolen.se/lediga-jobb