Projektledare till Abigo Medical AB

Projektledare till Abigo Medical AB

Askersund 2019-02-18

ABIGO Medical AB är ett expanderande familjeägt läkemedelsföretag med huvudkontor i Göteborg. Ett komplett företag med egen forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel och medicinska produkter. ABIGO-gruppen har dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Våra produkter finns i mer än 60 länder. Tillverkning av våra medicintekniska produkter sker i vår Askersundsfabrik. Läs mer om oss på www.abigo.se 
  
Är du Projektledaren som vill vara med och förändra världen?

Vill du tillsammans med oss skapa en hållbar framtid för kommande generationer? Då ser vi gärna att du kommer till oss på Abigo och hjälper oss i kampen för att minska antibiotikaanvändning.

Uppdraget hos oss

Vi söker en erfaren projektledare som är kommunikativ och drivs av att leda andra människor.
I rollen som projektledare kommer du att leda, driva samt implementera både interna och globala projekt med fokus på förändringsarbete i första hand., samt hantera frågor och uppdrag som är relaterade till produktionens ansvarsområde. Du följer upp åtgärder, samt för dialog mellan olika parter på både internt samt externt basis. Du agerar problemlösare och även som en idékläckare med en hand on approach.

Erfarenhet
Du ska ha flera års erfarenhet inom projektledning med inriktning mot produktion, samt ett naturligt ledarskap med engagemang och driv i arbetet.

Vem är du?
Du är duktig på att kommunicera och föra dialog mellan de olika parterna i våra projekt. Struktur är något som kommer naturligt för dig och du blir ofta beskriven som ordningsam och noggrann. I rollen krävs också att du har en fördjupad kunskap inom Excel samt är en mycket god administratör då det ingår att skapa, uppdatera samt effektivisera processer inom det egna ansvarsområdet. I perioder kan korta deadlines förekomma och vi ser därför att du är en person som trivs i en dynamisk miljö och uppskattar att arbeta i ett högt tempo

Meriter
Då merparten av våra projekt är kopplade till produktionen ser vi att du har en god teknisk kunskap och förståelse, och gärna ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av styrgruppsarbete med tillhörande processer ses detta som meriterande.
Goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift är ett krav.
Hos oss på ABIGO Medical AB erbjuder vi dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö som uppmuntrar till utveckling och samarbete. Vår företagskultur präglas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda, där mångfald och öppenhet förespråkas.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig och att du vill växa tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Agnetha Paulsson Rekryteringskonsult Personalpoolen,
på telefon 0709-178080.
Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb.
sista ansökningsdag är 18:e februari 2019.

Urval kan komma att ske under ansökningstiden.