Projektledare sökes

Projektledare sökes

Hallsberg 2018-10-16

Projektledare till framtida uppdrag sökes

För kommande uppdrag söker Personalpoolen en kommunikativ och allround projektledare. Vi har kunder inom flera olika branscher och söker därför personer med olika erfarenheter inom projektledning.

I rollen som projektledare är du den samordnande partnern i olika projekt. Du följer upp åtgärder samt för dialog mellan olika parter på både intern samt extern basis. Du är delaktig i stora som små förändringsarbeten och är med och tar ställning av konsekvenser av förändringar i tidigare påbörjade projekt. Du agerar problemlösare och även som idékläckare om något oväntat uppstår.

Erfarenhet
Meriterande är om du har en bakgrund som projektledare inom produktion och gärna erfarenhet där teknik i kombination med ekonomi förekommit.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har ett naturligt engagemang och driv i arbetet. Du är duktig på att kommunicera och föra dialog mellan olika parter samtidigt som du har en god självkännedom och är tydlig i dina uttryck. Struktur är något som kommer naturligt för dig och du blir ofta beskriven som ordningsam och noggrann. I perioder kan korta deadlines förekomma och vi ser därför att du är en person som trivs i en dynamisk miljö och uppskattar att arbeta i ett högt tempo.

Goda kunskaper i svenska såväl som i engelska i tal och skrift är ett krav.

Uppdragen kan komma att starta omgående.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig, sök tjänsten redan idag! Uppdraget är till att börja med en bemanning via Personalpoolen Mellansverige AB. Du söker genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Observera den korta ansökningstiden som är 16 oktober 2018.

Urval kan komma att ske under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!