Projektledare / platschef till ByggTema i Örebro

Projektledare / platschef till ByggTema i Örebro

Örebro 2018-03-13

Sedan starten 1990 har ByggTema vuxit rejält. Idag är vi Örebro´s största privata byggföretag med över 100 medarbetare och drygt 550Mkr i omsättning senaste bokslutsåret. Vi arbetar med ny- och ombyggnation, försäkringsskador samt byggservice av kontor, bostäder, industrilokaler och skolor.
Vi har en god orderstock de närmaste åren.

Vinnare av ”Årets Näringslivspris 2018” i Örebro kommun, vilket vi är mycket stolta över.

Projektledare /platschef
 
Nu söker vi dig som har ett har tidigare erfarenhet från att arbeta i byggbranschen som projektledare. Du har kanske arbetat inom byggnation, VVS, eller varför inte från el-sidan.
Projektledar-rollen hos oss är en operativ roll, vilket innebär att du uppskattar samarbete mellan de olika yrkesgrupperna hos oss, likväl som med våra uppdragsgivare och leverantörer.

Vi söker dig som ställer dig bakom det som vi anser vara viktigt för att lyckas som medarbetare hos oss på ByggTema.

Vi känner frihet under ansvar, vilket hos oss innebär att vi förväntas ha ett helikopterperspektiv. Vi tar ansvar, lägger problemen där de hör hemma och har tillräcklig kontroll för att bli trygga i våra projekt. Vi är alltid nyfikna på vad våra kollegor bidrar med och vi värderar samarbete. Dessutom är vi prestigelösa och ser styrkan i det gemensamma målet.

I rollen som projektledare/platschef  kommer du i ”anbudsstadiet” vara med som stöd till bland annat kalkylavdelningen, och när tilldelningen sen kommer in – är Du den som tar över och driver de olika projekten med huvudansvar för inköp, resurser, ekonomi, planering och drift.

ByggTema är en spännande och rolig arbetsplats. Det är ett högt tempo, vi samarbetar gärna med varandra och uppskattar våra personliga olikheter – vilket gör vårt jobb mycket utvecklande.

Tillträde snarast, heltid. Placering på kontoret på Propellervägen.

Låter det här spännande?
Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du frågor kan du maila till asa.quarfordt@personalpoolen.se . Vi vill ha ett personligt brev och din CV senast den 13/3 2018. Välkommen med Din ansökan!