Order/säljsupport sökes till Linde Material Handling

Order/säljsupport sökes till Linde Material Handling

Örebro 2018-04-20

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Huvudkontoret för Sverige ligger i Örebro. Man har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.
 
Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor.

Order/säljsupport
 
Nu söker Personalpoolen för Linde Material Handlings räkning en order/säljsupport som ska förstärka produkt- och säljsupportavdelningen. Uppdraget sträcker sig i första hand fram till årsskiftet.

Som order/säljsupport arbetar du med att ge säljkåren support så att säljarna på ett professionellt sätt kan utföra och maximera sitt arbete ute hos kunderna.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår att stötta säljarna med produktinformation samt produktfrågor mot fabrikerna, ta emot ordrar och beställa truckar. I rollen ingår även att upprätta kalkyler och ta fram förslag till prissättning. Du upprättar också prislistor och prisböcker för samtliga produkter.
Uppdraget är heltid och placeringsort är Örebro.

Kvalifikationer
Vi söker en teknisk problemlösare med stort kundfokus som ser möjligheter. Som person är du noggrann, driven, och engagerad. Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll och gärna med en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt en akademisk bakgrund inom industriell ekonomi. Du bör ha erfarenhet av större affärssystem och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Viktigt också att du känner dig bekväm med att arbeta i både Word och Excel.
Du är van att arbeta kundnära och trivs i en kommunikativ roll med många kontaktytor, både externt och internt.
 
Ansökan
Tjänsten är till att börja med en bemanning via Personalpoolen. För mer information är du välkommen att kontakta Lotta Dyrén på telefon 019-12 22 88, lotta.dyren@personalpoolen.se.

Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är den 20 april 2018. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!