Kvalitetshandläggare - en teknisk administratör till Laxo Mekan i Örebro

Kvalitetshandläggare – en teknisk administratör till Laxo Mekan i Örebro

Örebro 2018-11-14

Laxo Mekan AB bygger påbyggnader för vägens kungar. Vi bygger grymma påbyggnader helt enligt våra kunders önskemål.  Vi arbetar med flexibla lösningar, snabba leveranser med skandinavisk kvalitet.
Både genom tradition och nytänkande!

Läs mer på www.laxo.se

Nu söker vi en ny medarbetare för att öka kundnyttan och höja vår kvalitet ytterligare.
Vill du bli en i vårt ”familjära” team, där vi har hög trivselfaktor.

Kvalitetshandläggare – en teknisk administratör

Din roll innebär att arbeta med hela vår reklamationsprocess, allt från att logga ärendet som kommer in, att bedöma det, samt att hantera allt kring varje ärende.
Reklamationerna kan vara på våra egna produkter likväl som på diverse olika inköpta artiklar. Du kommer att arbeta mycket i Monitor, vårt affärssystem, samt på leverantörers hemsidor med registrering av de olika ärendena, vilket kräver god datavana.

Eftersom ditt arbete innebär många, täta kontakter med både kunder och leverantörer, bör du ha en god förmåga att kunna kommunicera på ett professionellt sätt i både med- och ev motgång.

Du är också den som kallar till, är föredragande samt skriver protokollen på våra interna kvalitetsmöten som vi har månadsvis. Det är på dessa möten vi internt diskuterar och pratar om förbättringsförslag gällande produkter och olika produktionsmetoder.

Inköp
av likväl verktyg som förbrukningsmaterial ingår också i din roll, samt fakturering av servicearbeten och påbyggnader.

Vi ser gärna att du har en god teknisk förståelse, kanske har du även egen erfarenhet från att ha kört tunga fordon med olika påbyggnationer, för att du lättare ska ha förståelse för vad för typ av ärenden du kommer att arbeta med i den här rollen.

Teknisk kompetens, ett eget driv och framförallt uppskatta många olika sociala kontakter både internt likväl som externt. Du bör även ha en god administrativ förmåga och ha ordning & reda som lite av din ledstjärna.

Låter det här intressant?
Eller har du kanske frågor kring tjänsten? Du är välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, Personalpoolen Mellansverige AB på tel 019- 12 60 49.
Din ansökan med CV och ett personligt brev vill vi ha snarast, dock senast den 14:e november.

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden! Så vänta inte med att söka!
Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb