Kvalificerad redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag

Kvalificerad redovisningsekonom sökes till kortare uppdrag

Örebro 2018-12-12

Vi söker med kort varsel en kvalificerad redovisningsekonom till ett uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget startar omgående och är en bemanning via Personalpoolen som sträcker sig över ca fyra månader.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av redovisning. I den här rollen kommer du att vara en del av ekonomifunktionen som består av tre personer. Din roll blir att ansvara för redovisning, löpande affärs-och kostnadsredovisning, leverantörsfakturor, avstämningar, rapportering, deklarationer och budget. Du gör även månadsbokslut, uppföljningar, skatter, moms, samt deltar i arbetet med för-och efterkalkyler. 

För att trivas i rollen behöver du vara driven och självgående. Du tar stort ansvar för din roll samt uppskattar socialt samspel med andra arbetsgrupper inom företaget

Vi förutsätter att du är mycket kunnig i Excel och har du arbetat i Navision är detta meriterande. Du behöver också vara duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Ansökan
Tjänsten är till att börja med en bemanning via Personalpoolen Mellansverige AB. Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är den 12 december 2018. Observera den korta ansökningstiden. Urval sker löpande så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!