Kvalificerad projektledare för projektutveckling till Castellum i Örebro

Kvalificerad projektledare för projektutveckling till Castellum i Örebro

Örebro 2019-02-25


Castellum är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa på 20 tillväxtorter i Sverige, Danmark och Finland. Castellum är fastighetsbolaget med morgondagens arbetsplatser i fokus. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Castellum utvecklar hållbara städer och stadsdelar. Vi finns som enda nordiska fastighetsbolag representerat på Dow Jones globala hållbarhetsindex. Vad vi än gör är människan i centrum och fastigheten runtom.

Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi alla mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Castellumandan kan sammanfattas i fyra P:n. Vi är Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Vill du vara med och bli en stark aktör som samhällsbyggare?

Nu förstärker vi Örebrokontoret med en kvalificerad projektledare för projektuveckling avseende större projekt.

Om rollen
Du kommer att vara övergripande ansvarig för planering, upphandling och genomförande av byggprojekt avseende ny-, till- och ombyggnationer gällande större projekt. Tillsammans med övriga kollegor på kontoret bidrar du till att Castellum i Örebro fortsätter sin starkt positiva utveckling, som exempelvis de senaste projekten Drottningparken och Citypassagen.

Du rapporterar till affärsområdeschef.

Som Projektledare kommer du bland annat att ha ansvar för:

 • Projektledning gällande våra stora projekt
 • Upphandlingar och underleverantörsavtal & kontakter
 • Tidplan, budget- och resultatuppföljning av projekten
 • Att säkerställa & upprätthålla relevant dokumentation
 • Att arbetsmiljöarbetet i byggprojekten och hyresgästanpassningar är korrekta

  Arbetslivserfarenhet och utbildning

  För att Du ska göra ett bra jobb med ovanstående innehåll, tror vi att Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom bygg eller fastigheter alt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har en gedigen byggteknisk kompetens, troligen har du tidigare arbetat inom bygg-/entreprenadbranschen  eller fastighetsbranschen med liknande arbetsuppgifter.

  För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven och duktig på att upprätthålla och skapa nya goda relationer. Du strävar efter att ge en förstklassig service och du drivs av att skapa attraktiva lösningar för kund samtidigt som du värderar alternativ utifrån ett lönsamhetsperspektiv.

  Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt B-körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning för att klara av rollen som projektledare hos oss.

  Vi erbjuder

  Vi erbjuder dig ett spännande, kundnära och varierande arbete i ett bolag som satsar på framtiden, med fokus på långsiktigt hållbar stadsutveckling!

  Låter det här intressant?
  Undrar du över något är Du välkommen att ringa till Personalpoolen Mellansverige AB, rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på telefon 070-618 06 75.
  Din ansökan med personligt brev och CV önskar vi få in snarast, dock senast 25/2 2019. Urval kan komma att ske under ansökningstiden.

  Ansöker gör du på www.personalpoolen.se/lediga-jobb