Konstruktörer inom mekanik- och rörkonstruktion till Bilfinger i Avesta

Avesta 2017-08-13

Bilfinger Industrial Services Sweden AB är en flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion samt rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden. Engineering i Avesta består idag av15 personer med ingenjörs- kompetens inom mekanik/maskin, el, automation, projektledning mm. Arbetar idag mycket tillsammans med Outokumpu, SSAB, Stora Enso, Ovako och Boliden.
Läs mer på www.is-sweden.bilfinger.com

Våra tjänster efterfrågas starkt och därför behöver vi bli fler kompetenta medarbetare till kontoret i Avesta.

Konstruktörer inom mekanik- och rörkonstruktion

Vi är ett bra gäng som har högt engagemang i våra uppdrag, vi är vana att arbeta självständigt samtidigt som vi gärna samarbetar med varandra kring olika projekt.
 Vill Du vara med och lösa utmanande arbetsuppgifter tillsammans med oss?

Som konstruktör inom mekanisk konstruktion och/eller rörkonstruktion kommer du att konstruera och utveckla kundspecifika anläggningar. Våra uppdrag styrs i kundstyrda projekt och utvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta i team/projekt med att utveckla lösningar och med problemlösning inom segmenten maskiner, produktionsutrustning, svetsade konstruktioner, transportutrustning samt rörledningar i stål eller plast/komposit efter kundernas önskemål och krav.
Som konstruktör hos oss på Bilfinger kommer du att ha en bred roll, att direkt möta våra kunder och diskutera projektet, likväl som vi ser att du är duktig på att dokumentera dina uppdrag efter att konstruktionen blivit godkänd och satt i drift.

Vi tror att Du har en civilingenjörsexamen alt högskoleexamen samt några års arbetslivserfarenhet inom nämnda områden. Du kan också ha längre arbetslivserfarenhet och kommer då att få arbeta med de mer komplicerade och krävande uppdragen som vi får från våra kunder. Du har även erfarenhet från programvaror som Inventor, AutoCad och kanske även Solid Works.

Du är allmänt tekniskt intresserad och praktiskt lagd, noggrann och har förmåga att tänka analytiskt. Du blir en del av vårt totala team, där vi öppet delar med oss av våra erfarenheter för att alltid kunna leverera en bättre lösning till våra kunder.

Du kommer att arbeta med uppdragsledning, dina kundprojekt självständigt likväl som att ha kontakterna med underentreprenörer vilket kräver att du som person tycker om att interagera med olika människor. Har du tidigare erfarenhet av att driva eller arbeta i projektform är det meriterande, det viktigaste för oss är att Du är rätt person.

Vi förutsätter att du är kunnig, både skriftligen och muntligen i svenska och engelska.

Låter det intressant? Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, på Personalpoolen Mellansverige AB på tel 070/618 06 75 alt skicka dina frågor på mail till asa.quarfordt@personalpoolen.se  Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 13:e augusti 2017.
Ansöker gör du genom att registrera dessa dokument på
www.personalpoolen.se/lediga-jobb vid aktuell annonstext. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.