IT-Support

Örebro 2017-08-20


Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2000 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet.

 
Nu söker vi konsulter till IT-support i Örebro. 

Vi tror att du är en hungrig IT-tekniker med ett brinnande intresse och stor vilja att utvecklas inom IT-drift.

Tjänsten innebär att via telefon snabbt och professionellt avhjälpa kundernas problem. Du förväntas vägleda och serva kunden på bästa sätt. Vissa ärenden kommer du också hänvisa vidare till specialister inom de olika områdena.
I vår servicedesk så jobbar du med felsökning av arbetsstationer, användarrelaterade men även serverrelaterade ärenden. Vi jobbar till största del i Microsoft infrastrukturer och tror att du har goda kunskaper inom administration av Active Directory och Exchange. Även Citrix kunskaper är meriterande.

Du skall vara utbildad IT-Tekniker på minst gymnasienivå med åtminstone 1 års arbetserfarenhet av liknande tjänst, din inställning och vilja är avgörande och kan ge dig goda möjligheter till utveckling inom företaget.
Som person är du serviceminded och har ett stort teknikintresse. Du tycker om att jobba självständigt och att ha många bollar i luften. Du bör kunna utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, kunskap i ytterligare språk är meriterande. Med tanke på att vi har uppåt 100 kunder med olika typer av uppdrag så kan vi garantera dig ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik.

Tjänsten är en bemanning på 6 månader som eventuellt kan övergå i en anställning hos kund därefter.

Tjänsten är heltid, kontorstid mån-fre.

Placering Örebro.

 Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 20/8-2017 på  www.personalpoolen.se. Urval kommer att ske löpande så ladda upp din ansökan redan idag!