IT-Support till DGC i Örebro

IT-Support till DGC i Örebro

Örebro 2018-10-22

Vi söker vår nästa drifttekniker inom IT – är det du?
DGC växer mer och mer allt eftersom att vi får in nya kunder, något som även för med sig intressanta uppdrag och utmaningar. Vårt mål är att bli Sveriges bästa leverantör av IT-drifttjänster. Därför letar vi nu med ljus och lykta efter dig, en junior eller senior drifttekniker inom IT som vill vara med oss på vår spännande tillväxtresa.

På DGC växer vi alla tillsammans

Vårt uppdrag är att sköta driften av våra kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina medarbetare, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Som drifttekniker har du och ditt team ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med oss. Tillsammans säkerställer ni att våra tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. Under drift- och uppföljningsmöten stämmer ni av leveransen med kunden och föreslår eventuella förbättringar som ni sedan ansvarar för att driva vidare.

Som ny behöver du inte vara rädd för att kastas in mitt i uppdrag på egen hand. Våra nyanställda får alltid arbeta vid sidan om en senior för att komma in i sitt team och lära känna kunderna, för att så småningom få eget ansvar.

Du som börjar hos oss blir en del av ett sammansvetsat arbetslag med mycket energi. Här ställer alla upp för varandra och släpper gärna sitt eget uppdrag för att hjälpa en kollega som behöver stöttning. Varje dag kommer du att lära dig något nytt och vi anser att när en medarbetare utvecklas – utvecklas hela arbetslaget. För oss är det väldigt viktigt att behålla gemenskapen i gruppen. Därför går vi några gånger om året gärna ut och äter en god bit mat med tillhörande dryck – kanske följer du med nästa gång?

Vår bild av dig -en ambitiös person som brinner för IT

På DGC söker vi inte soloartister, utan lagspelare. Trots det är du som person inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till att hitta kreativa lösningar till våra kunder. Vi ser det som en självklarhet att du har en stor passion för IT och teknik, samtidigt som du ser det som givande att arbeta nära kunden och följa dennes utvecklingsresa.

För att passa in i rollen behöver du ha en utbildning som bedöms som relevant för tjänsten, eller erfarenhet från tidigare arbete inom serverdrift och kundkontakt. Detta innebär såklart att du har koll på, och vill fortsätta att utvecklas inom, områdena:

  • Windows Server
  • Office 365 och Azure
  • RDS
  • Powershell
  • Linux
  • Övervakning
  • Backup
  • Nätverk och brandväggar

Om DGC
DGC utvecklar och levererar kundanpassade IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och innovation. Vi levererar våra tjänster, från såväl egen som publik infrastruktur, med hög servicegrad och ett personligt engagemang. Vårt högsta mål är att vi ska ha marknadens nöjdaste kunder. För mer information om DGC, se www.dgc.se

DGC som arbetsplats

Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

INTRESSERAD?

Låter det här som en tjänst som passar dig?
Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 22 oktober 2018 på www.personalpoolen.se/lediga-jobb.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök redan idag! Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan!
 

Sökord
IT-tekniker, IT-Support, Drifttekniker, Supporttekniker, Datatekniker, IT-jobb, 1st line, Servicedesk, Helpdesk, IT-drift