Interim HR-chef sökes till spännande uppdrag

Interim HR-chef sökes till spännande uppdrag

Örebro 2019-01-14

Om tjänsten
Vi söker en HR-chef till ett spännande uppdrag. Uppdraget innebär att leda och ansvara för HR-funktionen hos vår kund och dess medarbetare, ett team på fyra personer. Tillsammans kommer ni arbeta med frågor inom bl a employer branding, kompetensförsörjning, kompetensutveckling, arbetsrätt och rehabilitering. Din uppgift är att skapa engagemang bland medarbetare och chefer och se till att organisationen är proaktiv och drivande.
 
Kvalifikationer
Du som söker uppdraget bör ha en akademisk examen inom personal, HR eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och vi tror även att du har några års erfarenhet
av ledarskap. Du brinner för att stötta chefer och organisationer och du ser det som naturligt
för HR att vara nära affären. Det är det viktigt att du talar och skriver både engelska och
svenska flytande.
 
Personliga egenskaper
Du är en trygg ledare, duktig på att coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets
bästa, har hög integritet och är inte rädd för att ibland ta svåra beslut. Vi ser dig som en relationsskapande person som har lätt för att kommunicera med olika målgrupper. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du har också förmåga att jobba både operativt och strategiskt. 

Ansökan
Uppdraget är via Personalpoolen och beräknas starta så snart som möjligt och pågå i fyra till sex månader. Sista ansökningsdag den 14 januari. Urval kan komma att ske löpande så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!