HR-/Ekonomiassistent till Precio Fishbone AB (publ)

HR-/Ekonomiassistent till Precio Fishbone AB (publ)

Örebro 2018-05-21

Precio Fishbone AB (publ) växer och vi söker nu en driven och engagerad
HR-/ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Örebro. Här sköter vi moderbolagets och flertalet av dotterföretagens redovisning och administration. Vi erbjuder ett utvecklande och spännande jobb inom ett expansivt företag.

HR-/Ekonomiassistent till Precio Fishbone AB (publ)


Arbetsbeskrivning:
 
Som HR-/Ekonomiassistent tillhör du vårt ekonomiteam på Precio Fishbone. Vår lönehantering bearbetas och genomförs hos en extern ekonomibyrå.  En stor del av dina uppgifter består av att både inför samt efter lönehanteringen, granska, samla in material från våra anställda.
Detta berör delar som tidrapporteringar, reseräkningar, kvitton, pensioner, sjuk- och vårdförsäkringar, förmånsvärden samt övrigt som är kopplat till lön. Du kommer även ansvara för att uppdatera vår personalhandbok. Du kommer också att vara en resurs till vår ekonomifunktion och arbeta med bland annat kundfakturering.

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i team och vara på en arbetsplats med högt tempo. Vi tror att du har några års erfarenhet från att hantera löner och personalrelaterade frågor. Givetvis kommer du att ha stöttning av erfarna kollegor på plats.

Kompetenskrav:

Du har nåra års erfarenhet från liknande arbete och har relevant utbildning med dig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du behärskar MS Officepaketet väl har goda kunskaper i Excel och av att arbeta affärssystem.

Personliga egenskaper:

För att passa in hos oss i den här rollen har du en god servicekänsla, är mycket noggrann, har integritet och kan arbeta självständigt samt också är beredd att ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid att du kan driva och planera ditt arbete för att möta deadlines.

Arbetets omfattning:

Tjänsten är en 80% upp till 100% anställning, med start augusti/september 2018.
Arbetsplats är Precio Fishbone AB i Örebro.

Om företaget:

Precio Fishbone är ett it-konsultföretag med drygt 220 medarbetare i Örebro, Stockholm, Borlänge, Eskilstuna, Västerås, Göteborg, Växjö, Malmö, Köpenhamn samt Ho Chi Minh City i Vietnam. I London och Ottawa finns dessutom försäljningskontor.

Är du den vi söker?
Känner du att detta stämmer in på dig och att du vill växa tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Agnetha Paulsson, rekryteringskonsult på Personalpoolen Mellansverige AB, telefon 019-12 60 74.
Söker tjänsten gör du genom att registrerar dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb.  
Sista ansökningsdag är 21 maj 2018.