Fastighetsskötare till Abigo Medical AB

Fastighetsskötare till Abigo Medical AB

Askersund 2019-02-18

ABIGO Medical AB är ett expanderande familjeägt läkemedelsföretag med huvudkontor i Göteborg. Ett komplett företag med egen forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel och medicinska produkter. ABIGO-gruppen har dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Våra produkter finns i mer än 60 länder. Tillverkning av våra medicintekniska produkter sker i vår Askersundsfabrik. Läs mer om oss på www.abigo.se 
  
Vi söker nu en Fastighetsskötare till vår anläggning i Askersund

Vill du tillsammans med oss skapa en hållbar framtid för kommande generationer? Då ser vi gärna att du kommer till oss på Abigo och hjälper oss i kampen för att minska antibiotikaanvändning.

Uppdraget hos oss
Vi söker nu en Fastighetsskötare som trivs i en dynamisk miljö där ingen dag är lik den andra.

Den här tjänsten innehåller många och varierande arbetsuppgifter där du bland annat kommer att ansvara för löpande underhåll och fix av fastigheter med tillhörande tomt och utrustning, både invändigt och utvändigt. I tjänsten ingår även att hålla i mindre projekt och/eller delar rörande anpassning av fastigheterna. Du förväntas att vara självgående och aktiv i att identifiera lösningar utifrån verksamhetens behov.

Dina ansvarsområden kommer att vara;

 • Ansvara för all skötsel av fastigheter och tomt så som hålla rent och snyggt, laga/underhålla, snöröjning, sandning och gräsklippning
 • Ansvarar för grind och låssystem
 • Avhjälpa fel efter egen förmåga samt ansvara för kontakter med underleverantörer beroende på område
 • Ansvarig för löpande arbetet av SBA (systematiska brandskyddsarbetet)
 • Skapa rutiner och processer inom det egna ansvarsområdet, så som att upprätta systematiska arbetssätt inom det egna ansvarsområdet tillsammans och med stöd av verksamhetsansvarig
 • Denna roll innehåller många varierade arbetsuppgifter där du själv kan vara med och forma din vardag utifrån verksamhetens behov.

Erfarenhet

 • Du ska ha tidigare erfarenhet som fastighetsskötare/reparatör eller liknande
 • Tidigare erfarenhet av underhållsarbete på fastigheter eller liknande
 • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
 • God datavana
 • Meriterande med arbetet av SBA (systematiska brandskyddsarbetet)

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en driven person som är självgående och trivs med att vara spindeln i nätet. Du är serviceinriktad, flexibel, lösningsorienterad, noggrann samt har en förmåga att se nya möjligheter.

Hos oss på ABIGO Medical AB erbjuder vi dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö som uppmuntrar till utveckling och samarbete. Vår företagskultur präglas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda, där mångfald och öppenhet förespråkas.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig och att du vill växa tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Agnetha Paulsson Rekryteringskonsult Personalpoolen på telefon 0709-17 80 80, eller ABIGOs lagerchef Niklas Olsson på telefon 0734-03 87 16.
Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och CV på www.personalpoolen.se . Senaste ansökningsdag är 18/2 2019.
 
Urval kan komma att ske under ansökningstiden.