Experter på fastighetsdokumentation till AMAX Konsult AB i Örebro

Experter på fastighetsdokumentation till AMAX Konsult AB i Örebro

Örebro 2019-01-21

Bli vår nästa expert på teknisk fastighetsinformation

AMAX konsult AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att förvalta och kvalitetssäkra fastighetsinformation. Våra kunder finns i hela Sverige och Norge och utgörs av kommuner, industriföretag och fastighets/bostadsbolag. Vi levererar ett brett spektrum av tjänster inom CAD och informationshantering tillsammans med vårt egenutvecklade ritningshanteringssystem, informationssystem diffi®.

Läs mer om oss på www.amax.se

Vi söker nu 2 personer som har ett stort intresse för fastighetsdokumentation och CAD.

Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och växer kontinuerligt med nya kunder och uppdrag. Vill du bli en del av vårt framgångsrika team?

Ditt arbete innebär att stödja våra kunder i arbetet med att upprätthålla kvaliteten på våra kunders fastighetsinformation. Du kommer att arbeta med den tekniska informationen kring kundens fastighet i CAD-miljö men arbetet innebär också att i kontakten med kunden skapa skräddarsydda lösningar kring kundens behov.

Du kan ha arbetat några år som t.ex. konsult, fastighetsförvaltare eller drifttekniker.Alternativt ha ett brinnande intresse för att lära dig. Du kan ha tidigare erfarenheter från el-, ventilation alt rörsidan. Det är en fördel om du är van vid många kundkontakter på någon nivå. Det är också viktigt att du antingen har kunskaper inom AutoCAD eller ett stort intresse för att lära dig AutoCAD. Kunskap och erfarenhet kring fastighetsrelaterad förvaltning är dock minst lika viktig.

Du kommer att hakundkontakteri ditt arbete hos oss och du kommer även att vara på plats ute hos kunderna och genomföra t.ex. kontroller, mätningar i kundens fastigheter. Därför lägger vi stor vikt på att du tycker om det sociala samspelet mellan dig, kollegor och inte minst våra kunder.

En annan viktig del i arbetet är att bistå våra kunder med att löpande utveckla/uppdatera fastighetsinformationen i CAD-miljö.

Körkort är ett krav 
i den här rollen.

Låter det här intressant?

Vill Du veta mer om tjänsten, ring då till Åsa Quarfordt, rekryteringskonsult på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019- 126049, så försöker hon svara på just dina funderingar. Din ansökan med ett personligt brev och din CV vill vi ha senast 21/1 2019.
Ansöker gör du på vår hemsida www.personalpoolen.se/lediga-jobb