Driven Projektledare till Örebro Convention Bureau

Driven Projektledare till Örebro Convention Bureau

Örebro 2018-04-17

en del av Örebrokompaniet

Örebrokompaniet är Örebros marknadsbolag och har uppdraget att leda och samordna platsvarumärket Örebro. Det görs via god kommunikation, information och destinationsutveckling i syfte att locka nationella och internationella besökare. Örebrokompaniet driver även Örebro Convention Bureau och Örebro Visitor Center.

Örebro Convention Bureau (Öcvb) är en del av Örebrokompaniet, Örebros marknadsföringsbolag. Vårt uppdrag att värva möten och evenemang till Örebro samt stötta arrangörer i planeringen av möten och evenemang. Syftet med verksamheten är att via nationella och internationella möten och evenemang bidra till utvecklingen och marknadsföringen av Örebro. Vi finansieras av Örebro kommun och det lokala näringslivet.

Om tjänsten
Som projektledare hos oss blir ditt huvuduppdrag att värva möten och evenemang till Örebro. I ditt arbete ingår att kartlägga, söka upp och bearbeta potentiella mötesvärdar och beslutsfattare lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Du planerar, genomför och följer upp säljbesök, ”site-inspections” (studiebesök för specifika möten), visningsresor och olika kundaktiviteter. Andra arbetsuppgifter är att Du bl a personligen skapar offerter, sk ”bids” samt självständigt driver aktiviteter mot för oss, prioriterade målgrupper med hänsyn till mål, tidplan och ekonomi.

I tjänsten ingår även att agera stöd till arrangörer i planeringen av möten och evenemang; koordinera, ge råd, och hjälpa till med bokningar av exempelvis konferensläggningar och hotell.
Rollen som projektledare hos oss kräver tålamod, det är lång planeringshorisont från första kontakt till vunnet möte/evenemang.

Du behöver vara en person som tänker långsiktigt med både försäljning och våra relationer som är grunden för att vi lyckas med vårt uppdrag.

Profil
Vi söker dig, en resultatorienterad, driven relationsmarknadsförare som trivs i möten med nya människor. Du bör ha förmågan att likväl möta den erkänt duktiga forskaren inom sitt specialistområde som den ”coola” byrån för att samverka och skapa långsiktiga relationer med.
Du är rak och tydlig i din kommunikation, transparant och delar med dig av dina tidigare erfarenheter och trivs som en i ett tight team.
Självklart är du socialt kompetent och bidrar med en positiv anda till vår verksamhet. Eftersom vi är en relativt liten arbetsplats, är det viktigt för oss att du är en prestigelös person, ibland behöver vi alla hjälpas åt för att vi ska ha en fungerande vardag.

Du behöver vara strukturerad, ansvarstagande och ha förmågan att ha många projekt igång samtidigt.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du i rollen som projektledare har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Kommunikationskunskaper samt god kunskap om olika digitala medier kommer att vara av stor betydelse och viktigt i den här rollen hos oss.

Att du är van användare av hela Office-paketet ser vi som en självklarhet, eftersom det är ett av våra verktyg i kommunikationen och presentationen tillsammans med våra kunder.
Har du dessutom erfarenhet sedan tidigare från tjänsteförsäljning så är det meriterande, rätt person för uppdraget som vår nya projektledare är naturligtvis helt avgörande.

Erfarenhet av att verka i eller i nära samverkan med offentlig sektor är även det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, vi tillämpar provanställning.

Örebro söker dig som vet hur man vinner en stor kongress eller häftigt evenemang! Är det kanske du?

Välkommen med just din ansökan!
Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige i den här rekryteringen. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på telefon 070-618 06 75. Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 17:e april 2018.
Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb