DGC växer och söker Drifttekniker till 1st Line

Örebro 2017-10-22

DGC växer och söker drifttekniker till vår 1st Line – Technical Assistance Center (TAC) inom affärsområdet IT-drift med placering i Örebro.
 
Om DGC
DGC är en nätoperatör. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av datakommunikations-, drift och telefonitjänster till kunder med verksamhet på många platser. Vi är ett värderingsdrivet företag och vår tillväxt skall vara lönsam, grön och hållbar. Totalt är vi cirka 200 medarbetare primärt i Stockholm och Örebro och omsatte ca 500 MSEK år 2013. DGC startades 1991. Vi har satt upp målet att vår arbetsplats skall vara marknadens bästa och att vi skall ha medarbetare och laganda som utmärks av våra tre kärnvärden: ansvarstagande, engagemang och kamratskap.
 
DGC som arbetsplats
Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.
 
Tjänsten
DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser och telefonisystem. Som drifttekniker på vår 1st Line – Technical Assistance Center (TAC) kommer du ingå i vår avdelning för drift av centrala tjänster. Tjänsten är bemannad måndag – fredag, 07:00 – 18:00, obekväm arbetstid kan förekomma. Rapportering sker till Driftchef och placeringsort för denna tjänst är Örebro.
 
Din kompetens
Vi söker efter drifttekniker med flerårig erfarenhet av 1st Line support. Det är även meriterande med kunskaper inom följande områden:

  • Microsoft Windows Server/Klient
  • Microsoft Active Directory
  • Microsoft Office 365
  • Nätverk
  • Citrix
  • RDS
  • ITIL

Som komplement till din specialisering ska du vara van att jobba i ärendehanteringssystem, samt inneha bred kunskap inom generell IT-drift och gärna även erfarenhet från andra områden. Det viktigaste är inte att du fullt ut behärskar de områden som nämns ovan, utan att du har en hög servicevilja, samt ambitionen att driva din egen och DGC:s utveckling.
 
Personliga egenskaper
Du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör. Som person är du social, trevlig och gillar att arbeta i grupp.
 
Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen.  Har du frågor så kontakta Personalpoolen på  019-126005.
Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast den 22/10 2017.
Ansökningar, urval och intervjuer kommer att ske löpande,