Customer Service medarbetare till Operation Center på ScandFibre Logistics AB

Customer Service medarbetare till Operation Center på ScandFibre Logistics AB

Örebro 2018-08-08

ScandFibre Logistics AB är Sveriges största logistikföretag för järnvägstransporter åt skogsindustrin. Vi ingår i BillerudKorsnäs-koncernen och ansvarar årligen för ca 2 miljoner ton pappersprodukter som transporteras med järnväg från Sverige till Europa. För att öka effektiviteten i systemet erbjuds även transporter av returgods från stora delar av Europa.

Företaget har ca 25 anställda och en omsättning på ca 900 Mkr. Huvudkontoret är strategiskt placerat, centralt i Sverige i Örebro.

Läs mer på www.scandfibre.se

BillerudKorsnäs helägda dotterbolag ScandFibre söker nya kollegor.
Vi går mot en spännande ny tid, där vi nu förstärker organisationen med ett antal nya tjänster.


Customer Service medarbetare till vårt Operation Center

  • med kunskap om och intresse för processutveckling & Lean

Vi söker dig som liksom vi, är en teamspelare, en person som gärna delar med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor i gruppen och till övriga på kontoret.

Du är en person som både har förmågan att analysera och dra slutsatser kring våra transporter från Europa med mål att öka vår service mot dessa kunder, likväl som den serviceinriktade medarbetare som blir en del av vår kundtjänstverksamhet.

Vi har alla inom ScandFibre genomgått en grundutbildning i Lean, vilket vi önskar att även du ställer dig bakom. Vi strävar hela tiden mot delaktighet, ständigt förbättringsarbete och att utveckla våra rutiner och processer, vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Du är nyfiken, driven och uppskattar kontakten/samarbetet med våra kunder likväl som med dina övriga kollegor internt i verksamheten.

Din roll är operativ, du är en person som med erfarenheten kan ifrågasätta saker som du inte anser vara helt rätt, viss envishet uppskattas, samt att du är initiativrik och mycket ansvarskännande.
Älskar du dessutom detaljer och periodvis gärna ”grottar” ner dig i något utvecklingsområde – då tror vi att du kan vara den person vi söker.

Du bör vara bekväm med olika typer av system, naturligtvis använder vi Excel flitigt på en hög nivå.
Vi kommer att kunna lära dig mycket om logistiskt tänk inom järnvägstransporter, samtidigt som du säkert har med dig erfarenheter sedan tidigare som du kan överföra/ omvandla till vår verksamhet.

Har du lämplig universitetsexamen, alt besitter motsvarande kunskaper med några års erfarenheter från yrkeslivet, då ser vi det som en klar fördel.


Låter det här intressant? Har du kanske frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019/12 60 49. Vi vill ha ditt personliga brev och din CV senast den 8/8 2018. Ansöker gör du via vår hemsida: www.personalpoolen.se/lediga-jobb