2 st Operativa projektledare till Bilfinger i Avesta

Avesta 2017-08-13

Bilfinger Industrial Services Sweden AB är en flerdisciplinär leverantör av industriellt underhåll, projektledning & engineering, verkstadsproduktion samt rådgivning till processindustri och energiproducenter i Norden. Engineering i Avesta består idag av 15 personer med ingenjörskompetens inom mekanik/maskin, el, automation, projektledning mm. Arbetar idag mycket tillsammans med Outokumpu, SSAB, Stora Enso, Ovako och Boliden.
Läs mer på www.is-sweden.bilfinger.com

Våra tjänster efterfrågas starkt och därför behöver vi bli fler kompetenta medarbetare till kontoret i Avesta.

Vi söker nu en projektledare med inriktning mekanik samt en projektledare med inriktning el-/automation.

2 st Operativa projektledare, placering i Avesta
 
Vi behöver nu stärka upp vår konsultorganisation med fler medarbetare i Avesta eftersom efterfrågan från kundledet ökar konstant.

Du kommer att bli en i vårt team i Avesta, där vi arbetar med kunder som Outokumpu, Bolliden med flera. Vi som arbetar här är mekanik-konstruktörer, el-konstruktörer, automationsingenjörer projektledare för mekanik/ el/ automation. Det är en verksamhet där vi genomför projekt och olika ingenjörsuppdrag med olika komplexitet och varaktighet hos våra kunder inom framförallt stålindustrin, gruv- och energisektorn.
Som projektledare på Bilfinger kommer du att driva projekt dels hos befintliga kunder, där det handlar om att fortsätta leverera det de önskar, samt återuppta kontakter med tidigare leveranser där vi ser behov av fortsatt utveckling.

Vi ser gärna att du är duktig på att driva och hålla samman projekten, att du är en bra kommunikatör, har förståelsen för hur viktigt det är att dokumentera samt finna lösningar tillsammans med våra uppdragsgivare för ett fortsatt gott samarbete över tid.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och bakgrund som civil- eller högskoleingenjör. Du kanske tidigare har med dig erfarenhet från stål, gruv- eller pappersindustrin, inom mekanik och eller el-/automation.

Du är som person självgående, har hög social kompetens, flexibel och med ett ständigt säkerhetstänk med dig i allt du gör. Det är meriterande om du har en certifiering som projektledare. Andra meriter vi uppskattar är utbildning i Bas-P/ Bas-U och/eller erfarenhet av CE-märkning av maskiner.

Du är säkert väl förtrogen med riskanalysarbete likväl som av förstudier, uppdragsledning och naturligtvis projektledning. Vi förutsätter att du är kunnig, både skriftligen och muntligen i svenska och engelska.
Du kommer att jobba tillsammans med fler skickliga kollegor och ditt kontor blir i Avesta, där många av våra uppdrag utgår ifrån.

Är du en person som tycker om att projektleda operativt och ha mycket kundkontakt – då kan du vara den person vi söker.

Låter det intressant? Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, på Personalpoolen Mellansverige AB på tel 070/618 06 75 alternativt maila dina frågor på asa.quarfordt@personalpoolen.se  Ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 13:e augusti 2017.
Ansöker gör du genom att registrera dessa dokument på
www.personalpoolen.se/lediga-jobb vid aktuell annonstext. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.